Berkelland/Haaksbergen

Kerstworkshop met enthousiaste deelnemers

Op vrijdagavond 15 en zaterdagmorgen 16 december ontvingen we ruim 50 deelnemers aan onze kerstworkshop. Ze werden hartelijk ontvangen in Rekken met koffie/thee en kerststol. Ze hadden al rond onze voorbeeldstukken gelopen en waren zeer enthousiast en dat is natuurlijk erg leuk om te horen. We hadden een prachtige ondergrond laten maken, een strakke lange hapjesplank van 90 cm met hier op een langwerpige bak met een stuk oase erin.

Er werd gewerkt met verschillend groen zoals Cryptomeria, groene Skimmia en Prunustakken. Daarnaast creme/witte rozen en Ornitogalum. Denneappels en een grote byzondere kerstbal. Het stuk werd luchtig door er een paar ranken van de duitse pijp Aristolochia erover heen te werken. Het geheel werd afgemaakt met een lichtsnoertje erdoor heen.

Tijdens het creatief bezig zijn werden de deelnemers nog verwend met drankjes en hapjes.

Iedereen ging uiteindelijk met een mooie creatie naar huis. De deelnemers hadden allen hetzelfde materiaal gekregen maar gingen allemaal met zeer verschillende kerststukken naar huis.

Voor ons daarna de taak om alles weer schoon en opgeruimd achter te laten en ons dan ook met een glimlach naar huis te begeven. Iedereen tevreden!

 

Namens de workshopcommissie,

Marcel Borkus