Berkelland/Haaksbergen

Workshops

De leden van de  commissie workshops  bedenken met elkaar creatieve stukken die zeker een uitdaging zijn, maar ook geschikt zijn voor minder ervaren deelnemers.
Voor allen die van werken met bloemen houden, maar niet over al te veel tijd beschikken of voor wie het moeilijk is materiaal te verzamelen is een workshop uitermate geschikt.
De voorbereidingen worden door de commissie gedaan. Onder begeleiding maakt u in een groep het bedachte bloemstuk met ruime gelegenheid voor eigen creatieve inbreng. Er wordt hoofdzakelijk gewerkt met verse, natuurlijke materialen.

Deze gezellige knutseluurtjes worden begonnen met koffie, thee en wat lekkers, later gevolgd door een hapje en een drankje. Trots gaat u huiswaarts met het behaalde resultaat.

Wat u zelf meeneemt is een snoeischaar, draadtangetje, een scherp mesje en een doekje.

Attentie:
De plaats waar de workshop wordt gehouden is Dorpshuis Den Hof, Lindevoort 14 in Rekken.

Helaas gaan (2023) na vele jaren, Christien vanaf het begin na 35 jaar, Ada na 15 jaar en Marianne na 14 jaar, de workshopcommissie verlaten. Wat zullen de zo bekende gezichten gemist worden.

Maar er is gelukkig ook goed nieuws, Thea Kleine Wiecherink en Janny Wesselink zijn enthousiast om als nieuwe commissieleden, met veel bloemschikervaring, deze opengevallen plaatsen in te nemen. Veel succes gewenst dames!


Het rekeningnummer is: NL641INGB 0007995742 t.n.v. afdeling Neede van de KMTP o.v.v. workshops en de naam die ook bij de opgave is doorgegeven.

Nadere informatie over de workshops bij:
Dika Koeslag - Klein Braskamp, tel. 06 45933448 en via deze website.

Voor de workshop-commissie  KLIK HIER