Berkelland/Haaksbergen

Welkom bij Groei & Bloei
Berkelland/Haaksbergen

Uitgelicht

Bestuursformatienieuws

Dinsdag 22 september werd het nieuwe bestuur van onze afdeling voorgesteld. Na een korte introductie door de heer van der...

Meer

Laatste updates

Om snel even te kijken of er iets nieuws geplaatst is.

Meer

Welkom op de website van Groei & Bloei Berkelland-Haaksbergen e.o.

Groei & Bloei Berkelland-Haaksbergen e.o. is een actieve vereniging in oostelijk Gelderland en zuid Twente voor mensen met groene vingers, maar ook zeker voor mensen die gewoon van mooie tuinen kunnen genieten.

Wanneer een activiteit aanstaande is ontvang je, indien aangemeld, een Nieuwsflits om je er nog even aan te herinneren dat er iets staat te gebeuren.  Om deze Nieuwsflits te ontvangen kun je je zonder enige verplichting aanmelden via de website. Ook niet leden kunnen hier gebruik van maken. (Wees er wel op verdacht dat je, voordat het emailadres adres wordt opgenomen, eerst een mail ontvangt waarin je je aanmelding moet bevestigen).

Blader eens door de website. Om een snel overzicht te krijgen klik je even op Sitemap, helemaal onder aan de pagina. Vergeet ook niet om regelmatig even onze Agenda te raadplegen en even te kijken bij de Laatste Updates om te zien wat er de laatste tijd veranderd is.

 

Maar breng ook eens een bezoek aan onze ADVERTEERDERS
Zij steunen ons soms al meerdere jaren!

 

Wij wensen jullie veel surf plezier maar bovenal veel tuinplezier.

 

  

Tuinlog

17 Jan

Angela's tuin

Eerste sneeuw- anemoon al in knop

16 Jan

Anneke Duyvesteijn

Wonder der Natuur / Blik op de Tuin, week 1/2021

Meer

Agenda

22 sep

Gardenista 2021

    Voorlopige informatie i.v.m. uitgesteld...

Meer