Algemene Ledenvergadering en bestuurs mutaties

Op 5 maart 2019 vond bij Hotel Restaurant Prinsen in Haarlo de gebruikelijke Algemene Ledenvergadering plaats.

Deze keer een bijzondere bijeenkomst. Er waren enige bestuursmutaties en dankwoorden voor werkers achter de schermen.

Voorzitter Jan Schravesande en secretaris Terry Schravesande namen afscheid na 12 jaar aktief te zijn geweest. Zij worden opgevolgd door:

Voorzitter: Mia van der Palen

Secretaris: Christine Peter

Verder kregen Fennie Klein Tiessink en Gunhild Tamboer een dankwoord voor respectivelijk het opzetten van het jaarprogrammaboekje (Fennie) en 30 jaar ledenadministratie (Gunhild).

Jan en Terry ontvingen een oorkonde met speld van de voorzitter van het landelijk bestuur de heer Frank Naber.

Na de pauze gaf Frits Hoogers een enthousiaste lezing over de voorbereidingen van de Gardenista, het tuinen evenement bij kasteel Ophemert in mei van dit jaar.

Een foto impressie van de avond

Klik foto voor weergave in een Lightbox

Gunhild krijgt een bloemetje en een cadeaubon.
Fennie krijgt een bloemetje en een cadeaubon.
Voorzitter Mia van der Palen en secretaris Christine Peter
...zij krijgen hun "werkkleding" aan!
Frits Hoogers vertelt over Gardenista
Ada neemt namens de afdeling afscheid van Terry en Jan als bestuursleden.
Frank Naber spreekt namens het Landelijk bestuur en reikt oorkondes en spelden uit aan Terry en Jan.
Jan spreekt een dankwoord en sluit nog één keer de avond. POWERING PEOPLE!
Gardenista in mei 2019

voor meer informatie zie Opens internal link in current windowAgenda

Botanie
De schrik van de straat