‘Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt’

Reiscommissie programma 2018

Beste tuin-vrienden & vriendinnen

‘Alle goede dingen in drieën’, is een uitdrukking. Voor uw reiscommissie is dat ‘3 x 2’!

In 2018 bieden wij u twee geheel verzorgde tuin-dagtochten aan. Twee keer zoeken we het dichter bij huis met een middag-tuinbezoek.

En tot slot: twee activiteiten zijn extra. Op verzoek van een aantal leden steken we over naar Engeland, waar we vier dagen lang tuinjuweeltjes en oude steden verkennen. Dit doen we in samenwerking met Garden Tours.

Extra is ook dat we samen met onze bloemschik-afdeling naar België afreizen. Dat doen we met Tuinreisclub.nl.

In Alden Biesen gaan we ons verwonderen, hoe je door bloemen in vele hemels boven de zevende kunt geraken.

Martina Groothuis en Peter van de Vondervoort.

Wat biedt de reiscommissie in 2018 aan?

Kijk in de Opens internal link in current windowAgenda voor het reisprogramma van 2018

Of, neem contact op met:

Martina Groothuis

e-mail: Opens window for sending emailmaljgroothuis(at)gmail.com

Reiscommissie

Voor de reiscommissie     KLIK HIER

Groene daken en heilzame kruiden - Blik op de tuin (854)
Het lot van de mot…