Activiteiten & Actueel

Open Tuinen Weekend (OTW) 21-22 juni 2014


Tijdens het jaarlijkse OTW waren er 32 tuinen in Berkelland en Haaksbergen opengesteld voor belangstellenden. Dit jaar waren er 10 tuinen meer dan vorig jaar. Doordat het publiek de keuze had uit een groter aanbod, leek het overal wat minder druk dan in 2013. Ook dit jaar hebben we goede PR gehad. De Tubantia, editie Berkelland, plaatste op vrijdag een interview met foto over de tuin van Marcel van Veen en Anouk de Groot in Beltrum en de editie Haaksbergen kwam op zaterdagmorgen met een soortgelijk artikel over de tuin van Willemien en Bertus Lubberink in Haaksbergen. Er waren minder Duitse gasten dan vorig jaar. Waarschijnlijk is de publiciteit in de grensstreek wat minder geweest. Tijdens de evaluatie bij Hof te Ruurlo waren 40 personen aanwezig. Marcel en
Wim, bedankt voor de gastvrijheid en de catering. Er werden hoofdzakelijk positieve geluiden over het OTW gehoord. Alle aanwezigen waren tevreden en hebben genoten van de leuke, spontane reacties en complimenten van de bezoekers. Wim heeft uitleg gegeven over de wijze waarop de publiciteit rond het OTW wordt geregeld. Desondanks blijven we altijd afhankelijk van de redacties en ruimte die men op dat moment heeft. Ook het weer is een zeer belangrijke factor. Op een enkele bui na waren de weergoden ons goed gezind dit jaar. Na de evaluatie hebben we de tuin van Jeannette en Wim Masman bezocht. Zij hebben dit jaar voor het eerst de tuin opengesteld tijdens het OTW. Een zeer verrassende tuin, waarover Jeannette en Wim ook fantastisch kunnen vertellen.
Jeannette en Wim , bedankt voor de gastvrijheid en gezien het tijdstip waarop de laatste gasten huiswaarts gingen, moet het wel heel gezellig zijn geweest.
Graag wil ik vanaf deze plaats alle tuineigenaren nogmaals bedanken voor het openstellen van hun tuin en het promoten van onze hobby.

We kunnen spreken van een prima activiteit en goede PR voor het tuinieren en

voor Groei & Bloei.

meer
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915