Een gezellige en leerzame dag bij Floral Movement.

Floral Movement is een dag lang genieten van wat professionals in het bloemenvak u te bieden hebben.
Demonstraties, workshops, wedstrijden: kijk, geniet, leer en doe mee- kortom, beleef!
Dit jaar zijn we met vier dames en een heer van onze afdeling hierna toe geweest. Groei & Bloei deed voor de tweede keer mee aan dit evenement. Alle eerste prijswinnaars van het NKB waren uitgenodigd om een bloemschikdemonstratie te geven.

Als eerste prijswinnaar bij de A-select vond ik het een hele uitdaging om op de stand van Groei&Bloei een demonstratie te mogen verzorgen.
Na een hartelijke ontvangst werden ons prachtige bloemen en glazen vazen ter

beschikking gesteld om mee te werken. De plankenkoorts verdween snel toen ik maar eenmaal bezig was. Leuke reacties van bezoekers deden de rest. Het was voor mij een fantastische ervaring. Er bleef nog veel tijd over om te kijken naar al het moois om ons heen. Prachtige bloemstukken van toparrangeurs, diverse workshops waar eenieder aan kon deelnemen en demonstraties. Het verbaasde mij zeer hoe vernieuwend men bezig is.

Aan het eind van de dag gingen we allemaal met wat moois naar huis. Ik mocht mijn demonstratiestukken meenemen en de anderen alle decoraties die ze tijdens workshops hadden gemaakt. Misschien zien wij jullie volgend jaar ook op dit bloemenfestijn. Het is inspirerend en hartstikke leuk al dit moois allemaal van dichtbij te zien.

Marianne Ezendam

Natuurlijk zaaien: Aquilegia ‘Nora Barlow’