Activiteiten & Actueel

Lenteweekend 2009

Al dagen van tevoren wordt het weerbericht met spanning bekeken. Na maanden van voorbereiden, plannen en vergaderen, staat nu het weekend voor de deur. Zouden de weersomstandigheden een succesvol Lenteweekend mogelijk maken?
Na de domper van Koninginnedag, begonnen we op vrijdag 1 mei met het installeren van de tenten, palen en hekken. De toiletten werden geplaatst en de materialen werden gebracht. Nu zou het gaan beginnen.


Op zaterdag begon het terrein rond de Mallumse Molen al om 8 uur vol te stromen met auto’s, aanhangwagens en busjes, planten en bloemen links en rechts. Alle stands werden ingericht en bemand. Direct vanaf 10 uur bij de opening begon het te lopen. Ook voor de zaterdag was het meteen lekker druk. Prachtig weer was het de hele dag en dat kwam de bezoekersstroom zeker ten goede. Al onze vrijwilligers waren druk in touw met bloemschikken, koffie rondbrengen, of Groei & Bloei aan de man en vrouw te brengen.
Tevreden standhouders overal. Aan het eind van de dag kunnen we zeer tevreden vaststellen dat er meer dan 900 bezoekers zijn geweest. Geweldig!

Voor zondag was iets slechter weer voorspeld. Maar ogenschijnlijk had dat helemaal geen invloed op de stroom bezoekers. Af en toe een kleine file op de Mallumse Molenweg zelfs.
Wat een geweldig succes werd ons 6e Lenteweekend. Midden op de middag hadden we al over de 1100 bezoekers geteld. Zowel voor de organisatoren als voor de standhouders een geweldig stimulans. Alle moeite van het organiseren was zeer de moeite waard.
Een geweldige promotie voor Groei & Bloei. Het was leuk om erbij te zijn.

  

Bloemschikken

Van diverse categoriën werden de demonstratie stukken bij de Kruidentuin in een fraaie tent tentoon gesteld.

 

Voor een impressie van de dagen en de prachtige bloemcreaties zie het fotoalbum op de

 

 

  Foto's  pagina!

 

Voor een filmpje van Berkelland TV zie HIER

 

 

 

meer
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915