Regionale Kampioenschappen Bloemschikken Oost Nederland 29 mei 2009 met als thema: STREEKPRODUCT.

De afdeling Berkelland/Haaksbergen e.o. behaalde fantastische resultaten t.w.:

In de ere-klasse een tweede plaats voor Joke Klein Tiessink met een totaal van 233,5 punten.

Bij de Semi-profs een tweede plaats voor Jenny Roerink met een totaal van 238 punten.

In de A-select een eerste plaats voor Anneke Morgenstern met een totaal van 187 punten en een derde plaats voor Gerry Bats met een totaal score van 177,5.

In de A-klasse veroverde Marcel Borkus een derde plaats met een totaal van 194 punten.

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met de door jullie behaalde resultaten!
In alle categorie├źn werden de drie eerste plaatsen beloond met een prijs, voor de semi-profs werden alleen de eerste twee plaatsen beloond met een prijs dit i.v.m. de beperkte deelname van drie personen in totaal.

De wedstrijd werd gehouden op Kaasboerderij Weenink in Lievelde en v.a. 08.30 uur werden de veertig deelnemers met hun begeleiders welkom geheten door Jan Bulten van de afdeling Lichtenvoorde.
De schitterende lokatie, het mooie, zonnige weer en  de vele bloemen zorgden voor een feestelijk gebeuren waar met veel plezier op kan worden teruggekeken.
De als tentoonstelling ingerichte circustent was een lust voor het oog waar de vele bezoekers van de streekproductenmarkt 1e en 2e pinksterdag volop van hebben genoten.

Een deel van de creaties van de

Regionale Bloemschikwedstrijden in Lievelde.

Klik de foto's en blader door...!

Historische grond
oproepje