Verslag bezoek tuin Schepers Ruurlo

Tuinliefhebbers zijn geen ‘mooi weer types’, die alleen komen opdagen als het stralend weer is. Anders waren er zeker geen 29 bezoekers bij het allerlaatste tuinbezoek van het seizoen. De familie Schepers aan de Morsdijk in Ruurlo speelde voor gastheer. Was het de dag ervoor nog hemels en tropisch, op bezoekdag 1 september was er een weeromslag. Koud, gelukkig op dat moment droog, en de warme soep die reiscommissielid Martina opdiende kwam als geroepen.
Het geheel lag er mooi bij en dat is voor tuinen zo laat in het seizoen opmerkelijk. Niet voor niets zijn de Open Tuindagen meestal in de periode juni–juli. Hovenier Benny heeft samen met zijn vrouw in tien jaar een mooie tuin opgebouwd. In drie delen, samen een halve hectare groot. Deze Groei & Bloei leden zijn trots op,hun tuin, willen ook andere leden dat laten zien en……..wij genoten.

Bedankt Benny & Diny!

Natuurlijk zaaien: Aquilegia ‘Nora Barlow’