'Rondje Deventer', 1-daagse tuinreis

Scholtenhagenweg 32
7481 VP Haaksbergen

Route

De eerste tuin die we bezoeken ligt in Kring van Dorth, horend onder de gemeente Lochem. Gastvrouw Lily de Boer heeft de afbraak van een stal benut voor een opvallend zitje en een fraai begroeide wal rond een vijver.

Aan de rand van Gorssel, achter een modern huis, ligt tuin ‘De Hoefslag’. Hans en Mieke Geerlink ontwierpen hun tuin in landschapsstijl welke rust uitstraalt. Een kunstwerk in cortenstaal trekt passend de aandacht.

Bij een uitje hoort lekker lunchen. In Gorssel hebben we een prima restaurant gevonden om te smikkelen en op verhaal te komen.

Tuin Buut’n(h)of in Lettele, wil zich vanaf 2022 op de kaart zetten. De reiscommissie was meteen verkocht van vele zitjes en de mooie gemetselde bogen en muurtjes waarmee Ans en Gerard Bijvank hun tuin verfraaiden.

Meer info:

Vertrek:   om 8.00 uur vanaf parkeerplaats bij zwembad De Wilder, Scholtenhagenweg 32, 7481 VP Haaksbergen

Prijs: In verband met de prijsstijgingen en de groepsgrootte zijn we genoodzaakt de volgende keuze te maken tussen bus of auto.

Bij 35 en meer aanmeldingen regelen we een bus.

Kosten dan: Leden € 73,00; niet-leden € 78,00 per persoon.

Bij 34 en minder deelnemers regelen we auto’s.

Kosten dan: Leden € 44,00; niet-leden € 49,00 per persoon.
De passagiers regelen per auto de vervoerskosten.

Genoemde bedragen zijn inclusief entree tuinen, koffie/thee met traktatie, rondleiding door geselecteerde tuinen en een middaglunch.

Opgave: Zo spoedig mogelijk Martina Groothuis, tel. 06 2094 5851,
of E: maljgroothuis(at)gmail.com

Betaling: De reissom dient overgemaakt te worden op: ING-rek.nr. NL68 INGB 0007 0014 20 ten name van KMTP Neede Tuinreizen onder vermelding van naam deelnemer(s).