Berkelland/Haaksbergen

Redactionele ondersteuning

Elke week op maandagavond vanaf 20.00 uur zitten we samen in een videocall om elkaar te zien en te spreken. En één keer in de maand op maandagavond maken we dit live en zien we elkaar in Bunnik. Het zou fijn zijn wanneer jij bijhoudt wat er besproken en bedacht wordt en hier de nieuwswaarde uithaalt. Jij maakt hier leuke en vlotte teksten van die je kunt gebruiken voor nieuwsberichten, posts op socials, website, advertenties en campagnes. Taal moet je ding zijn. Jij bent verantwoordelijk voor één van de belangrijkste taken binnen Gardenista, een paar kerntaken zijn:

Schrijven van nieuwsbrieven voor vrijwilligers, exposanten en bezoekers
Bewaken van teksten op de website www.gardenista.nl
Uitzetten van persberichten naar o.a. vakbladen, kranten e.o.
Teksten maken voor advertenties en het zoeken naar openingen om deze geplaatst te krijgen
Je onderhoudt Facebook, Instagram en LinkedIn en maakt hiervoor een agenda
Uiteraard sta je niet alleen in deze functie en wordt je professioneel ondersteund vanuit het bureau en vanuit het Gardenista team.

Deze functie kost je, ongeveer, een dag per week. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar! Het is wel belangrijk dat je een pc, smartphone of laptop hebt met goede microfoon, camera en internet. En als laatste dat je ook tijdens het evenement beschikbaar bent, bij voorkeur op locatie om verslag te doen en de pers te ontvangen/te woord te staan.

Interesse? Neem dan contact op met Frits Hoogers, liefst per mail naar:

hoogers(at)gardenista.nl       of

tel: 06-51602861