Berkelland/Haaksbergen

Coördinator duurzaamheid

Veel mensen hebben het over duurzaamheid, maar er zijn er maar weinig die hier ook echt iets mee doen. Dit is een nieuwe en belangrijke functie binnen Gardenista die je voor een groot gedeelte zelf kunt invullen. Maar in de basis bewaak jij de duurzaamheid van het festival.

Elke week op maandagavond vanaf 20.00 uur zitten we samen in een videocall om elkaar te zien en te spreken. En één keer in de maand op maandagavond maken we dit live en zien we elkaar in Bunnik. Het zou fijn zijn wanneer je zoveel mogelijk betrokken bent bij deze meetings en in de gaten houdt wat we doen en welke kant we opgaan. Probeer elk idee en initiatief tegen het licht van duurzaamheid te houden en help zo mee om van Gardenista het meest duurzame festival te maken. Deze functie houdt daarom ook in het (samen met het kernteam) zoeken/vinden van sponsoren en subsidiënten die willen (onder)steunen op het gebied van duurzaamheid.

Een uitdagende functie waarbij jij het grote verschil kunt maken als je niet bang bent om nieuwe dingen te proberen en nieuwe bronnen aan te boren. 

Omdat dit een nieuwe functie is, is het lastig in te schatten hoe veel tijd het in beslag zal nemen. Wij verwachten dat dit tenminste 1 dag per week zal zijn, maar je kunt er van maken wat je wilt! 
Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar! Het is wel belangrijk dat je een pc, smartphone of laptop hebt met goede microfoon, camera en internet. En als laatste dat je ook tijdens het evenement beschikbaar bent, zodat je met trots kunt laten zien wat je voor elkaar gekregen hebt.

Interesse? Neem dan contact op met Frits Hoogers, liefst per mail naar:

hoogers(at)gardenista.nl       of

tel: 06-51602861