Bloemschikken

Cursussen

De Bloemschikcommissie biedt bloemschik-cursussen voor jeugd en volwassenen in vier categorieën aan.
Elk voor- en najaar worden er vier lessen gepland onder leiding van ervaren docenten, met in het voorjaar een extra les op de vrijdagavond voorafgaand aan het Lenteweekend. Met de gemaakte creaties, gemaakt naar een vooraf bekend gemaakt thema, wordt een tentoonstelling ingericht die tijdens het Lenteweekend door duizenden
belangstellenden wordt bezocht en bewonderd.
De lessen voor volwassenen worden gegeven in de “Stoave”, achter de PKN-kerk in Geesteren(Gld).
Beginners op maandag, gevorderden op donderdag, vergevorderden op maandag- en dinsdagavond, eenmaal per 4 weken van 20.00 tot 22.00 uur.

Prijs lessen per cluster van vier lessen,
Beginners en gevorderden:
leden: € 30,00,
niet leden: € 40,00,
Vergevorderden:
leden: € 32,00,
niet leden: 42,00.

De prijs is inclusief maximaal twee blokken steekschuim en koffie of thee.

Cursusdata:  KLIK HIER

Wilt u ook bloemschikken, dan kunt u zich opgeven bij:

Dika Koeslag-Klein Braskamp. tel. 0545-431575.

Ada Willemsteijn-Waardenbug,  tel. 053-5741173

Denkt er aan dat:

• Wisselen, c.q. inhalen van de lessen alleen mogelijk is in overleg met Dika Koeslag
  • Na afloop van de les de ruimte opgeruimd wordt
  • De overgebleven materialen (afval) worden meegenomen.

AFMELDEN : zo spoedig mogelijk, indien je de cursus niet wilt vervolgen.

BETALING : voor aanvang van de lessen, uitsluitend per bank op nummer:

NL 96 RABO 0316493031 t.n.v. K.M.T.P. Neede e.o. te Eibergen o.v.v. bloemschikcursus + naam cursist.

Voor de bloemschik-commissie  KLIK HIER

Bloemschikken jeugd

Voor de jeugd vanaf ongeveer 6 jaar zijn er leuke lessen. Ze worden gegeven in het voor- en najaar in blokken van vier lessen. Naast Marianne, de docente, is Dika voor extra hulp aanwezig. Op de foto is te zien dat onze jeugdige schikkers veel plezier beleven aan het creatief bezig zijn met groen en bloemen.
Cursisten ontvangen een persoonlijke uitnodiging met data en opdrachten voor de lessen. Tijdens het Lenteweekend in Eibergen worden er ook creaties van de jeugd tentoongesteld.

Wanneer: Vrijdagmiddag om de vier weken van 16.00 – 18.00 uur
Waar: Hanna Lutke Willink, Bloemenboerderij de Scholte Horstweg 3, 7274 GE Geesteren (Gld)

Prijs: per cluster van vier lessen. € 20,00 inclusief steekschuim en draad. Ook voor drinken met iets erbij wordt gezorgd. Bloemen, ondergronden en bij-materialen worden door de deelnemers zelf meegenomen.
Opgave en inlichtingen:     Dika Koeslag-Klein Braskamp tel. 0545-431 575

Nadere informatie: over de data volgt in de loop van het jaar via de website, facebook en nieuwsflits.
Betalingen:     NL96 RABO 0316 4930 31 t.n.v. KMTP-Neede o.v.v. bloemschikcursus en naam cursist