Bloemschikken

Cursussen

De Bloemschikcommissie biedt bloemschikcursussen voor jeugd en volwassenen in vier categorieën aan.
Elk voor- en najaar worden er vier lessen gepland onder leiding van ervaren docenten, met in het voorjaar een extra les op de vrijdagavond voorafgaand aan het Lenteweekend. Met de gemaakte creaties, gemaakt naar een vooraf bekend gemaakt thema, wordt een tentoonstelling ingericht die tijdens het Lenteweekend door duizenden
belangstellenden wordt bezocht en bewonderd.
De lessen voor volwassenen worden gegeven in de “Stoave”, achter de PKN-kerk in Geesteren(Gld).
Beginners op maandag, gevorderden op donderdag, vergevorderden op maandag- en dinsdagavond, eenmaal per 4 weken van 20.00 tot 22.00 uur.

Prijs lessen per cluster van vier lessen,
Beginners en gevorderden:
leden: € 30,00,
niet leden: € 40,00,
Vergevorderden:
leden: € 32,00,
niet leden: 42,00.

De prijs is inclusief maximaal twee blokken steekschuim en koffie of thee.

Cursusdata:  KLIK HIER

Wilt u ook bloemschikken, dan kunt u zich opgeven bij:

Dika Koeslag-Klein Braskamp. Tel. 0545-431575.

Denkt er aan dat:

• Wisselen, c.q. inhalen van de lessen alleen mogelijk is in overleg met Dika Koeslag
  • Na afloop van de les de ruimte opgeruimd wordt
  • De overgebleven materialen (afval) worden meegenomen.

AFMELDEN : zo spoedig mogelijk, indien je de cursus niet wilt vervolgen.

BETALING : voor aanvang van de lessen, uitsluitend per bank.

IBAN:NL 96 RABO 0316493031 t.n.v. K.M.T.P. Neede e.o. te Eibergen o.v.v. bloemschikcursus + naam cursist.

Voor de bloemschikcommissie  KLIK HIER

Bloemschikken Jeugd

De lessen voor de jeugd v.a. ongeveer 6 jaar worden gegeven bij Hanna Lutke Willink in Geesteren op vrijdagmiddag, om de vier weken, van 16.00 – 18.00 uur. Prijs: per vier lessen: 20.00 uur.
Naast Marianne de docente, is Dika, voor extra hulp aanwezig.
Alle lessen zijn inclusief maximaal twee blokken oasis en draad. Ook voor drinken met iets erbij wordt gezorgd.
Cursisten ontvangen een persoonlijke uitnodiging met data en opdrachten voor de komende lessen.
Ook op de website worden de data vermeld.

Voor verdere inlichtingen en opgave kunt u contact opnemen met:
Dika Koeslag-Klein Braskamp, tel. 0545431575.

Zoals op de foto’s is te zien beleven onze jeugdige schikkers een enorm plezier aan het creatief zijn met groen en bloemen. Tijdens het Lenteweekend worden er ook creaties van de jeugd vertoond.