Berkelland/Haaksbergen

Bloemschikworkshops

Er worden twee workshops per jaar georganiseerd: in het voorjaar (Pasen) en Winter (Kerst)
De workshops worden gehouden in DE STOAVE, achter de PKN-kerk in Geesteren. De commissie bestaat uit zes leden: Ada, Christien, Dika, Ina, Marcel en Marianne. Zij bedenken met elkaar stukken die zeker een uitdaging zijn, maar ook geschikt voor minder ervaren deelnemers. Voor mensen die wel van werken met bloemen houden, maar niet over al te veel tijd beschikken of voor wie het moeilijk is om materiaal te verzamelen is een workshop uitermate geschikt.
De voorbereidingen worden door de commissie gedaan. Onder begeleiding maakt u in een groep het bedachte bloemstuk met ruim gelegenheid voor eigen creatieve inbreng. Er wordt hoofdzakelijk gewerkt met verse natuurlijke materialen. Wat u zelf meeneemt is een snoeischaar, tangetje (om draad te knippen), een scherp mesje en een doekje.
In het voorjaar is er plaats voor 25 personen. Aanvang: 10.00 uur, zaal open 09.30 uur.

Aan de kerstworkshop kunnen 50 personen deelnemen in twee groepen van 25 personen, ’s-morgens 10 uur, zaal open 9.30 uur en ’s-middags 14.00 uur, zaal open 13.30 uur.

Deze gezellige knutseluurtjes worden begonnen met koffie, thee en wat lekkers, later op de ochtend /middag wordt u voorzien van een hapje en een drankje.


De workshops worden gehouden in DE STOAVE, achter de PKN-kerk in Geesteren.
Nadere informatie volgt in de loop van het jaar via de website, facebook en nieuwsflits.

Inlichtingen en aanmelden bij:
Marianne Ezendam tel. 0657749551
Christien Emsbroek tel. 0545471135

Betalingen: NL 41 RABO 0125570473 t.n.v. KMTP workshops, met vermelding van de naam die ook bij de opgave is doorgegeven.


Data workshops:  zie Agenda

Voor de workshopcommissie  KLIK HIER