Berkelland/Haaksbergen

Tuinreizen

‘Als ik mijn zegeningen tel ….. zit mijn tuin er altijd bij’

 

Reiscommissie …. alle goeds in drieën!

Beste tuinvrienden en vriendinnen,

2022 staat voor ons symbool voor het driekleurigheidsbloempje of het wilde viooltje (Viola tricolor). Drie is een magisch getal, denk aan de uitdrukkingen “Alle goede dingen in drieën” en “Driemaal is scheeprecht”.


Dingen die je drie keer doet, hebben effect. Drie zorgt voor een ritme dat onze hersenen kietelt. Maar wat valt er te kietelen als in 2020 onze tuinreis-uitstapjes geheel en in 2021 voor ruim de helft uitvielen door corona? Blijven we herhalen waar we in geloven?
Driewerf ja! We ontlenen onze veerkracht simpelweg aan de natuur, want deze haast zich niet en toch wordt iedere keer alles afgerond.

Daarom plannen we voor het derde (!) jaar de Oostelijke bollenroute en de 4-daagse tuinreis naar Vlaanderen. Maar vernieuwen doen we ook.
In ‘Rondje Deventer’ dient zich een kersverse tuin aan, en Thea & Gerrit ontwikkelen in Usselo een groen paradijsje. Tot slot koesteren we voor het eerst een gezamenlijk uitstapje met onze lezingen-collega’s, waarvoor speciale dank aan Alexandra Roelink.

Martina Groothuis en Peter van de Vondervoort

Voor de reiscommissie:   KLIK HIER

Voor ons volledige programma kijk in de Agenda