BLOEMSCHIKLESSEN 2022.

Elk voor- en najaar worden er vier lessen gepland onder leiding van ervaren docenten.

Het benodigde groen en bloemen worden door de cursisten zelf meegenomen. Instructie krijgen zij hiervoor van de docent.

De lessen starten in maart/april en september/oktober, eenmaal per 4 weken van 20.00-22.00 uur op de dagen dinsdag, woensdag en donderdag in:

Dorpshuis De Zunnekamp, Zonnekamp 11 in Geesteren.

Tijden van de cursus:          van 20.00 – 22.00 uur.

Kijk hier voor de data voor de cursusbloemschikken.

Prijs per cluster van 4 lessen:

Beginners en gevorderden:    leden €30,00,   niet leden €40,00

Vergevorderden:                        leden €32,00,   niet leden €42,00

De prijs is inclusief steekschuim, draad en koffie of thee.

Informatie en opgave bij:

Dika Koeslag-Klein Braskamp, tel. 0545 431575  of  06 45933448.

Heeft u zin om mee te doen?  Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Denkt er aan dat:

• Wisselen, c.q. inhalen van de lessen alleen mogelijk is in overleg met Dika Koeslag
  • Na afloop van de les de ruimte opgeruimd wordt
  • De overgebleven materialen (afval) worden meegenomen.

AFMELDEN : zo spoedig mogelijk, indien je de cursus niet wilt vervolgen.

BETALING : voor aanvang van de lessen, uitsluitend per bank op onderstaand nummer.

ATTENTIE:

Bij het overmaken van het cursusgeld bloemschikken of andere overmakingen kan het volgende probleem optreden:

De bank herkent niet K.M.T.P. Neede maar in plaats daarvan:  afdeling Neede van de Koninklijke Maatschappij Tuin en Plantkunde.

NIEUW Rekeningnummer!

Dus vanaf nu,

NL 41 INGB 0007802447 t.n.v. "Afdeling Neede van de Koninklijke Maatschappij Tuin en Plantkunde"

o.v.v. bloemschikcursus + naam cursist.

Voor de bloemschik-commissie  KLIK HIER

Bloemschikken jeugd

Voor de jeugd vanaf ongeveer 6 jaar zijn er leuke lessen. In voor- en najaar worden er vier lessen gegeven op de vrijdagmiddag om de vier weken van 16.00 – 18.00 uur in Dorpshuis De Zunnekamp, Zonnekamp 11 in Geesteren.

Naast Marianne de docente is Dika voor extra hulp aanwezig.
De prijs per vier lessen bedraagt € 22.00  en is inclusief steekschuim en draad. Ook voor drinken met iets erbij wordt gezorgd. Bloemen, ondergronden en bij-materialen worden door de deelnemers zelf meegenomen.

Cursisten ontvangen een persoonlijke uitnodiging met data en opdrachten voor de lessen. Nadere informatie volgt in de loop van het jaar via de website, facebook en nieuwsflits.
Tijdens het Lenteweekend in Eibergen worden er ook creaties van de jeugd tentoongesteld.
Op bijgaande foto is te zien dat onze jeugdige schikkers veel plezier beleven aan het creatief bezig zijn met groen en bloemen.

Dika Koeslag-Klein Braskamp, tel. 0545 431575  of  06 45933448.